10 idei de cadou de 8 Martie

Alegerea unui cadou poate fi adesea o treabă destul de dificilă deoarece nu știm niciodată dacă ceea ce alegem va fi apreciat de către cealaltă persoană.  Totuși, sunt câteva lucruri pe care le poți oferi drept cadou de 8 Martie și cu care nu poți da greș.

Fie că vei alege să oferi un cadou mamei, mătușii sau bunicii tale, ideile din acest articol se pot aplica în oricare dintre aceste situații.

1.Casetele de bijuterii

Orice doamnă care se respectă are o colecție vastă de bijuterii și de accesorii. Totuși, pentru toate aceste lucruri, o casetă de bijuterii este un cadou de 8 Martie util. În plus, datorită esteticii lor, casetele de bijuterii sunt și un obiect de decor potrivit pentru dormitor.

2.Clasicele flori

Cu o floare nu se face primăvară, dar o vei face să zâmbească și să fie încântată. Poți alege să-i dăruiești florile favorite într-o vază cu un aspect deosebit.

Poți de asemenea opta pentru florile decorative artificiale. Avantajul acestui tip de cadou este faptul că ele nu se vor ofili niciodată. În plus, acestea vor conferi o notă de naturalețe oricarei locuințe.

3.Un portofel de piele

Ce poate fi un cadou de 8 Martie mai potrivit decât un portofel pe care să-l folosească zilnic? Dacă persoana vizată este o persoană practică, poți opta pentru un portofel de mari dimensiuni care să aibă un spațiu suficient de mare pentru carduri, monede sau bancnote.

Dacă persoana respectivă este o adeptă a minimalismului, poți merge pe un portofel mai mic de carduri.

4. Un obiect de decor

Obiectele de decor sunt precum condimentele pentru mâncare. Ele dau o notă de personalitate unei locuințe și pot avea o anumită semnificație. Poți oferi o statuetă cu o mamă și copilul ei sau o figurină cu un animal.

De exemplu, în cultura Feng-Shui, elefantul este un simbol al norocului, iar păunul este un simbol al frumuseții.

5. O ramă foto

O amintire a unui moment plăcut reprezintă un cadou special. De aceea, poți alege să înrămezi o fotografie a unui moment frumos pe care l-ai împărțit cu persoana respectivă. Poți alege o ramă elegantă care să reflecte bucuria momentului din fotografie.

În magazinul nostru vei găsi o gamă întreagă de rame foto de diferite dimensiuni.

6. Un difuzor de aromaterapie

Un difuzor de aromaterapie împreună cu uleiurile parfumate care conțin aromele ei favorite, vor fi un cadou deosebit.

Cadou 8 martie difuzor aromaterapie Aroma Land

În plus, parfumul sublim al uleiurilor de aromaterapie o vor ajuta să se relaxeze, în special după ce a avut o zi plină.

7. O eșarfă sau un șal

Acestea sunt niște accesorii care conferă eleganță oricărei ținute și care nu se vor demoda.  Cu acest cadou vei merge la sigur deoarece se va potrivi oricărei doamne din viața ta. Totuși, încearcă să alegi un model care să aibă culorile ei favorite.

8. O carte

Este o persoană practică? Are anumite hobby-uri? Poți alege să-i oferi cadou o carte care să aibă legătură cu un hobby de-al ei. De exemplu, dacă îi place să gătească îi poți oferi o carte cu rețete exotice pe care nu le-a mai încercat până acum.

Totuși, dacă îi place ficțiunea, îți recomand să te interesezi de topul celor mai citite cărți ale anului și să consulții recenziile lor înainte de a decide.

9. Un decor cu carbune activ bambus

Produsele realizate pe bază de cărbune activ bambus aduc o serie de beneficii. Acestea acestea elimină mirosurile neplăcute, dezumidifică aerul și pot fi folosite ca obiecte decorative.

Datorită proprietăților sale, produsele din carbune de bambus sunt folosite extensiv în țările din Asia de Est.

Decoratiuni carbune activ bambus - cadou de 8 martie

 10. O cană împreună cu ceaiul ei favorit

O cană cu un imprimeu deosebit și cu un ceai sunt combinația perfectă pentru orice doamnă. De fiecare dată când va bea din cana oferită, gândul ei se va duce la tine.

Poți alege de asemenea să îi oferi cafeaua ei favorită. Totul depinde de preferințele ei. În orice caz, este o idee de cadou de 8Martie care va fi mult apreciată.

Te-ar mai interesa să citești

Idei de cadouri de Valentine`s Day

Decoratiuni numai bune de dăruit

Produse portelan | 5 motive sa le folosesti

Leave a reply:

Your email address will not be published.