Idei de cadouri de Valentine`s Day

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine`s Day este un prilej de bucurie pentru toate cuplurile. Iubirea merită sărbătorită în fiecare zi, însă această ocazie ne face să ne bucurăm și mai mult de persoana iubită, ne aduce aminte că viața este frumoasă.

Partea dificilă urmează când trebuie să găsești cadoul perfect. Aici, intervenim noi; am realizat o listă de idei de cadouri pentru ea și cadouri pentru el, ca tu să te inspiri și să faci alegerea potrivită.

  1. Cadouri pentru ea                                                                              

 

Cutii, casete și suporturi bijuterii – femeile sunt mari iubitoare de bijuterii, acest lucru este de necontestat, iar accesoriile pentru bijuterii sunt extrem de apreciate. Poți opta pentru o cutie de bijuterii cu model floral, care va aduce prospețime spațiului, pentru o casetă de bijuterii din rășină, elegantă, sau pentru un suport de bijuterii inedit (în formă de bust sau sticluță de parfum).

 

 

 

 

Cuier tematic „Her” – cuierul metalic pentru ea este accesoriul potrivit pentru baie, dressing sau hol. Se știe că femeile adoră să aibă propriul spațiu, iar un cuier de acest gen o va surprinde plăcut.

 

 

 

Paravan din lemn – piesă de mobilier ideală pentru delimitarea spațiilor mari, paravanul din lemn în stil vintage este o decorațiune de interior pe placul femeilor.

 

 

 

 

Rame foto – femeile iubesc ramele foto; sunt suflete sensibile, care țin foarte mult la amintirile plăcute. O ramă foto din rășină este un cadou elegant, apreciat de reprezentantele sexului frumos.

 

Cadourile pentru ea le găsești aici!

 

  1. Cadouri pentru el

 

 

Reproduceri de arme antice – reproducerile de halebardă sau sabie sunt ideale ca decorațiuni pentru biroul unui bărbat. Bărbații sunt recunoscuși ca fiind luptători înnăscuți, de aceea, un astfel de cadou va fi pe placul iubitului tău.

 

 

 

Miniaturi metalice – în formă de mașină, motocicletă, barcă sau avion, miniaturile metalice aduc masculinitate oricărui decor. Pot fi utilizate pentru a conferi personalitate biroului, livingului, chiar și dormitorului.

 

 

 

Suporturi sticle – din metal sau lemn, suporturile pentru sticle devin principalul punct de atracție în orice interior tipic masculin. Optează pentru un astfel de cadou pentru bărbatul iubit și sigur vei face impresie!

 

 

 

Cadourile pentru bărbați le găsești aici!

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.