Idei de cadouri de Valentine`s Day

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine`s Day este un prilej de bucurie pentru toate cuplurile. Iubirea merită sărbătorită în fiecare zi, însă această ocazie ne face să ne bucurăm și mai mult de persoana iubită, ne aduce aminte că viața este frumoasă.

Partea dificilă urmează când trebuie să găsești cadoul perfect. De aceea, am realizat o listă de idei de cadouri pentru ea și de cadouri pentru el, ca tu să te inspiri și să faci alegerea potrivită.

  1. Cadouri pentru ea                                               

Casete și suporturi bijuterii

Femeile sunt mari iubitoare de bijuterii, acest lucru este de necontestat, iar accesoriile pentru bijuterii sunt extrem de apreciate. Astfel, o casetă de bijuterii va fi cadoul potrivit prin utilitatea sa. În plus, acestea au un aspect plăcut, fapt pentru care pot fi și obiecte de decor.

Ceainice și căni

Cui nu îi place un ceai sau o cafea bună? Cănile pot fi un cadou versatil și util. În plus, acestea pot fi și un cadou memorabil prin faptul că persoana care va primi cadoul tău își va aminti de tine de fiecare dată când va bea din ea.

Totodată, dacă știi sigur că prietena ta este o iubitoare de ceaiuri, atunci un ceainic cu ceașcă o va încânta cu siguranță.

Rame foto

Amintirea unui moment plăcut este întotdeauna un cadou apreciat, în special atunci când vine într-o ramă foto frumoasă.

Femeile iubesc ramele foto. Sunt suflete sensibile, care țin foarte mult la amintirile plăcute. O ramă foto este un cadou elegant, apreciat de reprezentantele sexului frumos.

 

  1. Cadouri pentru el

 Miniaturi metalice

În formă de mașină, motocicletă, barcă sau avion, miniaturile metalice aduc masculinitate oricărui decor. Pot fi utilizate pentru a conferi personalitate biroului, livingului, chiar și dormitorului.

Miniaturi metalice decorative

Casete pentru ceasuri

Pentru un domn care se respectă, ceasurile sunt un accesoriu de nelipsit garderobei sale. De aceea, o casetă pentru ceasuri ar fi un cadou inspirat datorită utilității sale.

Articole de cristal Bohemia

Prietenului tău îi plac băuturile rafinate? În acest caz, seturile din cristal Bohemia sunt o bună alegere!

Un decantor sau un set de pahare de cristal Bohemia îl vor impresiona cu siguranță. De asemenea, îi vei oferi ocazia de a-si impresiona musafirii  și de a se simți important atunci când îi va servi.

Mai multe idei de cadouri pot fi găsite aici.

Te-ar mai interesa să citești

Decoratiuni numai bune de dăruit

Masa festivă – trucuri pentru obținerea unui decor de vis

Leave a reply:

Your email address will not be published.