Idei pentru casa și grădina ta: funcția decorativă a sfeșnicului

Folosirea sfeșnicele pentru a aduce un plus de culoare și pentru a anima o cameră presupune, mai întâi de toate, să le privim dincolo de funcția lor practică, aceea de suport de lumânare. La fel ca florile, care nu doar că miros bine, dar aduc o atingere de prospețime, sau ca vazele, care nu sunt doar vase pentru flori, ci sunt și extrem de atractive, sfeșnicele pot înveseli orice colț.

Dacă vorbim de o cină romantică, unde atmosfera de poveste este un must-have, recomandarea noastră se îndreaptă în direcția sfeșnicelor multiple, care răspândesc lumina în diferite direcții și creează umbre, detaliu esențial pentru desăvârșirea decorului.

Petrecerile tematice într-un living deschis sau pe terasă sunt vedetele verii. Vremea frumoasă, asfințitul soarelui sau întunericul nopții merg mână-n mână cu felinarele din metal, ceramică sau rășină.

Grădina ta merită, la rândul ei, un răsfăț. Îți poți crea propriul tău colț în care îți poți savura cafeaua sau ceaiul, poți lucra în după-amiezele aglomerate sau poți citi când ai timp liber. Apelează la o masuță de grădină din metal, pe care poți așeza un suport metalic vintage, alb sau verde. Prospețimea grădinii și apectul antichizat al suporturilor creează o notă contrastantă, un fel de Ying și Yang în sufletul casei tale.

Pentru living-ul tău, poți folosi un suport-platou triplu sau un suport din metal și sticlă. Materialele utilizate sunt elegante, finisate și cu detalii minimaliste.

Profită de funcția decorativă a suporturilor pentru lumânări și adu un plus de strălucire în casa și grădina ta!

Leave a reply:

Your email address will not be published.