Inspirația săptămânii: 5 modele de vază pentru a-ți înfrumuseța căminul

Vaza este una dintre cele mai versatile decorațiuni. Vaza perfectă este o combinație între funcționalitate și aspect. Dacă ești în căutarea unui obiect decorativ care să te inspire sau vrei un cadou care să se remarce, am făcut o listă cu modele inedite de vaze care pun în evidență creativitatea și atrag toate privirile.

 

1. Vaza din ceramică este modernă și plină de stil. Aceasta se  remarcă prin silueta elegantă și design-ul minimalist, cu elemente florale, fiind un minunat adaos pentru livingul tău. Forma simplă și bine aleasă transformă orice decor simplu într-unul chic, în doar câteva secunde. În plus, ceramica transformă această vază într-un cadou extrem de apreciat.

 

 

 

 

 

2. Vaza minimalistă are rolul de a pune în evidență decorul înconjurător, fără a renunța la forma modernă. Avantajul său este că poate fi combinată cu orice culori și forme și creează senzația naturii văzută prin ochii unui artist – libertate și naturalețe chiar în casa ta.

 

 

 

 

 

 

3. Vaza-bol din sticlă oferă eleganță prin simplitatea formei. Capturând strălucirea luminii, aceasta pune în evidență frumusețea florilor și accentuează design-ul elegant, care dezvăluie noi detalii la fiecare privire. Jocuri de lumină și detalii, acesta este secretul unei decorațiuni elegante.

 

 

 

4. Vaza din fier reprezintă o combinație între forma bine definită și detaliile abstracte, sugerând căldura vieții printre materiale reci. Acest obiect decorativ adaugă personalitate debordantă culorilor, ca simbol al vieții și renașterii, prin opoziție cu fierul, care dă senzația de rece și întuneric. Totul este legat de balanță: Yin și Yang, Alpha și Omega, Eros și Thanatos.

 

 

 

 

 

5. Vaza cu motive se remarcă prin combinația de culori, tonuri și forme. Baza minimalistă și motivul floral conferă vazei un aspect futuristic impresionant. Imaginează-ți un buchet de flori în tonuri de alb sau crem, așezate frumos într-o vază cu decorațiuni asemănătoare; prezent și viitor într-un singur loc. Astfel, obții o piesă care se afirmă prin concept și design.

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.