Produse portelan | 5 motive sa le folosesti

Dintre toate produsele destinate servirii mesei, cele realizate din porțelan conferă un aspect elegant bucătăriei sau evenimentului tău. Până la urmă, încă din timpurile vechi, acestea erau un simbol al bogăției și de aceea erau găsite în casele aristocraților. Astăzi însă, ele sunt foarte accesibile, iar în acest articol îți ofer 5 motive specifice pentru care ar trebui să le folosești.

1. O durată de viață mare

Din familia materialelor ceramice, porțelanul este cel mai bun. Spre deosebire de plastic, inox sau lemn, porțelanul este un material dur care nu se zgârie atât de ușor. Uneori chiar deloc. De aceea, produsele din porțelan își vor păstra estetica indiferent de cât de mult timp va trece.

Altfel spus, sunt genul de obiecte pe care le poți lăsa moștenire copiiilor tăi. 😊

2. Rezistente variații mari de temperatură

Datorită faptului că porțelanul este creat la temperaturi foarte înalte, acesta poate fi folosit în cuptor, microunde, chiar și în congelator. De asemenea, dacă vrei să faci plating și vei pune mâncarea fierbinte pe un platou din porțelan, acesta nu va crăpa cum se mai întâmplă în cazul celor realizate din material ceramic.

Totuși, în cazul aparatelor de microunde, trebuie avut grijă farfuria sau castronul din porțelan să nu aibă încrustații metalice. În caz contrar, nu numai că mâncarea nu se va încălzi cum trebuie, dar vei risca să strici aparatul.

3. Obiecte de decor versatile

Fie că vrei să organizezi o cină festivă, să primești musafiri pentru o vizită obișnuită sau pur și simplu vrei să-ți decorezi bucătăria, vei găsi o serie de produse din porțelan cu diferite culori și imprimeuri care să se asortezeze cu decorul sau aranjamentul tău.

În plus, este și o modalitate de a-ți impresiona prietenii atunci când te vizitează și vrei să-i servești cu un ceai sau o cafea în niște căni sau cești cu un imprimeu atrăgător.

Set masa 32 piese portelan filigranat cu aur Aurio

4. Ușor de curățat

Produsele din porțelan au o suprafață de care murdăria nu se poate prinde. Asta face ca ele să fie ușor de curățat cu ajutorul apei și a unui detergent obișnuit de vase. Farfuriile, castroanele și platourile din porțelan pot fi de asemenea curățate și într-un aparat de spălat vasele.

5. O idee inspirată de cadou

Știu că alegerea unui cadou poate fi o treabă destul de dificilă, de aceea, produsele din porțelan sunt o opțiune sigură datorită motivelor menționate mai sus.

Set ceai cafea 15 piese portelan Floreo

Fie că este vorba de o mutare într-o casă nouă sau o cununie, seturile de porțelan sau de cești pot fi o idee bună de cadou. De asemenea, poți oricând să-i oferi unei persoane apropiate o cană sau un set de căni cu un imprimeu sau cu mesaj atrăgător.

Te-ar mai interesa să citești

Cum sa iti decorezi casa cu ajutorul tablourilor

Cum să-ti amenajezi living-ul în 5 pași simpli

Ce stil de design interior ți se potrivește

Leave a reply:

Your email address will not be published.