La sezoane noi, colecții noi

Noua colecție de la Charisma aduce în prim-plan decorațiuni în stil vintage, din metal, rășină, lemn și combinații între acestea.

Noua colecție pune accentul pe spațiu, ca fundament al oricărui interior, iar rolul decorațiunilor este de a-l pune în evidență, forme, care creează armonie, contrast și unitate, lumini și umbre, care scot la iveală toate celelalte detalii ale decorului, culori, ce stabilesc o conexiune estetică între obiecte și ambient și texturi, care adaugă profunzime și interes oricărui obiect.

 

 

Animalele decorative sunt ideale pentru a creea o atmosferă caldă, primitoare, specifică unui cămin. Tonurile de maro, bej, crem și materialele, precum rășina, au scopul de a reconforta atmosfera și de a relaxa spiritul. Poți opta pentru decorațiune cal din rășină, decorațiuni din metal în formă de păun sau șopârlă, elefanți decorativi sau păsări decorative.

 

 

 

 

 

Decorațiunile pentru living sau bucătărie dau un suflu aparte spațiilor și sunt extrem de practice. Poți alege bomboniere, boluri sau fructiere din sticlă din sticlă, platouri cu picior sau vaze din sticlă transparentă, în stil minimalist.

 

 

 

Ceasurile decorative sunt realizate din plastic sau metal, în stil vintage, potrivite pentru decoruri în tonuri calde sau, dimpotrivă, pentru spații office, în stil formal.

 

 

 

 

 

 

Obiectele de birou întregesc decorul, fiind plusul de care ai nevoie pentru a-ți transforma un spațiu formal într-unul elegant și plin de creativitate. Nuanțe de argintiu și auriu vin în îndeplinirea acestui aspect.

 

 

 

Te invităm să vezi întreaga colecție de obiecte decorative, care îți vor răsfăța simțurile! Colecția este disponibilă aici!

Leave a reply:

Your email address will not be published.