Cadouri pentru sezonul toamnă-iarnă sau ce să dăruiești înainte de sărbători

Perioada sărbătorilor de iarnă este una dintre cele mai așteptate momente ale anului. Aici, lucrurile sunt simple, cu toții avem idei despre ce vrem să dăruim celor dragi sau găsim inspirație la tot pasul. Ce ne facem, însă, cu ocaziile care necesită daruri înainte de această perioadă?! Pentru că nu putem dărui ceva specific verii, care s-a încheiat, nici ceva caracteristic sărbătorilor de iarnă, care tocmai vor urma, suntem cumva prinși între cele două momente.

Iată, deci, cu ce recomandări venim noi:

 

Cutia de bijuterii – atemorală, extrem de utilă și apreciată de femei, este o necesitate în casa oricărei doamne sau domnișoare. Te va ajuta să ieși în evidență ca fiind cel sau cea care face cadouri inspirate. Poți opta pentru o casetă de bijuterii din lemn sau rășină, în stil vintage sau modern.

 

 

Lumânările sunt potrivite pentru a crea o atmosferă plăcută, pentru a te simți mereu ca acasă. Avantajul este că pot fi folosite atât acasă, cât și la birou. Sunt ideale pentru saloanele de înfrumusețare sau masaj pentru că duc la obținerea mediului propice relaxării.

 

 

 

Suporturile de lumânărirolul lumânărilor este clar, mai ales al celor parfumate sau decorative, dar, pentru lumânările simple, recomandăm suporturi de lumânări din sticlă, decorative, care scot din anonimat orice decor.

 

 

 

 

Ceasurile de perete combină simțul practic cu esteticul. Pot fi folosite atât ca ceasuri pentru birou, pentru a păstra o evidență a timpului, în cel mai frumos mod. Funcția decorativă va pune în evidență spațiul și va completa decorul. Ceasuri de perete de bucătărie, pentru dormitor, pentru living sau hol; sunt produse versatile, care, în contextul potrivit, pot face minuni.

 

 

 

 

 

Difuzoarele de parfum desăvârșesc până și cele mai plăcute zile. Orice moment este mai frumos dacă este însoțit de o mireasmă plăcută. Creierul uman asociază mirosurile plăcute experiențelor frumoase. Poți dărui clipe de poveste printr-un simplu gest.

 

 

 

Toate acestea și multe altele sunt disponibile aici.

Leave a reply:

Your email address will not be published.