10 idei de cadouri de casă-nouă

Deși sarcina de a face un cadou pare simplă, să găsești un obiect plin de inspirație, care să se potrivească personalității celui căruia i-l dăruiești, se dovedește a fi un lucru destul de complicat. Să nu mai vorbim despre un eveniment precum cununia/căsătoria sau mutarea într-o casă nouă.

Un lucru este cert în acest caz: trebuie să găsești un obiect extrem de util, într-o formă care să placă celor 2 îndrăgostiți. Uită de banalele blendere, fiare de călcat sau storcătoare de fructe. Fii sigur/ă că vor dărui ceilalți destule.

Iată, deci, ce recomadări avem noi pentru această ocazie specială:

Clopoțelul metalic de ușă înlocuiește soneria clasică și constituie o piesă funcțională și decorativă de efect. Cuplul îl va aprecia, va fi un bun mod de a le spune că le apreciezi intimitatea și dragostea. Aspectul vintage îl face să fie un cadou plin de originalitate.

 

Scrumiera de ceramică este un obiect practic, dar și decorativ. Poate fi folosită ca scrumieră, dar și ca decorațiune de birou; ceramica este un material extrem de elegant, iar decorațiunile florale înveselesc atmosfera.

 

Ceasul de masă muzical își poate găsi locul pe șemineu, creând o atmosferă reconfortantă, ideală pentru zilele reci. Încadrat într-un decor vintage, ceasul poate fi un adaos vizual de excepție.

 

 

 

Scaunul pentru dining este un cadou extrem de inspirat. Un scaun din piele ecologică de culoare neagră este o piesă de mobilier elegantă, cu un stil minimalist, ce se va încadra în orice decor. Practic, estetic și funcțional – 3 dintr-o lovitură.

 

Seturile de recipiente de bucătărie – un set de recipiente din porțelan decorat sunt indispensabile din bucătărie. Nu doar că rezolvă problema depozitării condimentelor și a localizării acestora, dar este extrem de atrăgător, putând fi o piesă decorativă. Setul Contesse este format din 3 recipiente din porțelan, cu imprimeuri florale și capac de lemn.

 

 

Veioza metalică constituie un cadou foarte inspirat. Aceasta creează o atmosferă de vis în orice casă. O veioză metalică, în tonuri de negru, se potrivește perfect decorului unui living elegant sau a unei biblioteci chic. Poate fi folosită și ca decorațiune de birou. Este extrem de versatilă, stilul minimalist se poate integra în orice decor.

 

Lustra din lemn și metal este un obiect inedit. Este o sursă de lumină și inspirație, cu cadrul din metal în formă de cercuri și dulii din lemn și poate schimba aspectul integral al încăperii.

 

 

Setul de cafea și de ceai va merge fix la țintă. Oricine iubește cafeaua sau ceaiul, nimic nu este mai plăcut decât să savurezi o băutură caldă, delicioadă, la prima oră a dimineții. Dar nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Un set de ceai și cafea bine ales, cu design deosebit, va avea efectul scontat.

 

Platoul 2 cu etaje își va găsi utilitatea la petreceri, mese festive, sărbători etc. Prin urmare, orice familie se va bucura de acesta. Dar nu poți alege orice platou. Acesta nu trebuie să fie prea mare (trebuie să se poată încadra chiar și într-o bucătărie mică), dar să fie suficient de încăpător pentru prăjituri sau gustări. Un platou cu 2 etaje este alegerea ideală.

Porțelanul conferă eleganță, fierul oferă susținerea necesară, iar design-ul floral face din platoul Floreo un tot unitar echilibrat și potrivit pe post de cadou.

 

Setul de pahare, dar nu orice set. Deși toată lumea are tendința să apeleze la acest tip de cadou, un set de pahare bine ales poate fi o adevărată surpriză. Dar cum alegi paharele? Pahare de apă, suc, vin sau șampanie? Alege ceva ce sugerează o ocazie specială, dar nu extrem de rară. Noi mergem pe setul de pahare de vin. Pahare din cristal, cu siluetă elegantă și încrustații.

 

Tu ce alegi?

Leave a reply:

Your email address will not be published.