Decorațiuni de Crăciun pentru o atmosferă de poveste

Perioada sărbătorilor de iarnă este considerată cea mai frumoasă perioadă din an. Ne pregătim spiritual, ne îmbrăcăm sufletul în bucurii și gânduri bune, fizic, ne alegem haine de poveste, dar, cel mai important, pregătim casa să arate ca în poveștile pe care mama ni le citea când eram copii, povești cu spiriduși care pregăteau de zor jucăriile pentru copiii cuminți și Moșul care zbura pe sania sa fermecată în misiunea de a livra cele mai frumoase cadouri.

Astăzi, căutăm să transpunem aceeași bucurie în decorul casei noastre apelând la decorațiuni simple și de efect:

 

 

Decorațiunile căsuță – te poartă cu gândul la casa lui Moș Crăciun din Laponia, așa cum o crea imaginația copilului căruia mama îi povestea despre magia Crăciunului în copilărie. Sunt drăgălașe, cu design specific Crăciunului, în culori de poveste, care aduc veselie oricărui decor.

 

 

 

 

 

Suporturile de lumânare – creează o atmosferă romantică, ideală pentru relaxare și visare. Filmul preferat de Crăciun, o ceașcă de ciocolată caldă, fursecurile și lumânările sunt decorul perfect pentru a-l aștepta pe Moș.

 

 

 

 

 

Decorațiuni pentru ușă – pentru a întâmpina oaspeții așa cum se cuvine sau pentru a-i ura un „Bun-venit!” Moșului, decorațiunile în formă de coronițe sau crengi de brad sunt cele mai potrivite. Creează un decor festiv și înfrumuseșează casele încă de la intrare.

 

 

 

 

Globurile cu lichid – sunt printre cele mai îndrăgite decorațiuni de Crăciun. Îți poți pune o dorință, îl poți dărui mai departe, îl poți agita și folosi ca decorațiune, poți face orice este nevoie pentru a instala atmosfera de sărbătoare. Pentru cei care cred în povești, dar sunt, în același timp, pragmatici, cu picioarele pe pământ, recomandăm globurile cu lichid pentru Crăciun.

 

 

 

 

Figurinele de Crăciun – băieței și fetițe în straie de sărbătoare, care merg la colindat, Moși care oferă daruri copiilor, pot crea un colț de sărbătoare fără efort. Sunt drăgălașe și vor bucura pe toată lumea, de la mic la mare.

 

 

 

 

 

Scenele de Crăciun – înfăptuiesc nașterea pruncului Iisus, venirea Moșului, primirea colindătorilor sau alte tradiții, fiind o propunere originală pentru decorarea oricărui cămin. Plasate pe șemineu, se încadrează perfect și sunt o atracție specială.

Leave a reply:

Your email address will not be published.