Decorațiuni de Crăciun pentru o atmosferă de poveste

Perioada sărbătorilor de iarnă este considerată cea mai frumoasă perioadă din an. Ne pregătim spiritual, ne îmbrăcăm sufletul în bucurii și gânduri bune, fizic, ne alegem haine de poveste, dar, cel mai important, pregătim casa să arate ca în poveștile pe care mama ni le citea când eram copii, povești cu spiriduși care pregăteau de zor jucăriile pentru copiii cuminți și Moșul care zbura pe sania sa fermecată în misiunea de a livra cele mai frumoase cadouri.

Astăzi, căutăm să transpunem aceeași bucurie în decorul casei noastre apelând la decorațiuni simple și de efect:

Decorațiuni pentru ușă

Pentru a întâmpina oaspeții așa cum se cuvine sau pentru a-i ura un „Bun-venit!” Moșului, decorațiunile în formă de coronițe sau crengi de brad sunt cele mai potrivite. Creează un decor festiv și înfrumuseșează casele încă de la intrare.

Suporturile de lumânare

Acestea creează o atmosferă romantică, ideală pentru relaxare și visare. Filmul preferat de Crăciun, o ceașcă de ciocolată caldă, fursecurile și lumânările sunt decorul perfect pentru a-l aștepta pe Moș.

Poți vedea aici gama noastră de lumânări parfumate.

Figurinele de Crăciun

Băieței și fetițe în straie de sărbătoare, care merg la colindat, Moși care oferă daruri copiilor, pot crea un colț de sărbătoare fără efort. Sunt drăgălașe și vor bucura pe toată lumea, de la mic la mare.

Globurile cu lichid

sunt printre cele mai îndrăgite decorațiuni de Crăciun. Îți poți pune o dorință, îl poți dărui mai departe, îl poți agita și folosi ca decorațiune, poți face orice este nevoie pentru a instala atmosfera de sărbătoare. Pentru cei care cred în povești, dar sunt, în același timp, pragmatici, cu picioarele pe pământ, recomandăm globurile cu lichid pentru Crăciun.

Cănile și seturile de porțelan cu specific de Crăciun

Pe lângă servirea unei băuturi calde, acestea pot fi folosite și în scop decorativ. În plus, acestea vor veni în completarea decorului tău interior de sărbători.

Aici poți vedea gama noastră completă de produse de Crăciun!

Leave a reply:

Your email address will not be published.