Decorarea casei pentru sărbătorile de iarnă

Când se apropie perioada Crăciunului, fiecare persoană intră în febra pregătirilor: decorarea casei, alegerea bradului și decorarea acestuia, mâncarea tradițională… Peste tot se simte miros de scorțișoară și portocală, cozonacii sunt la loc de cinste în cuptor și câte și mai câte bucate alese pentru deliciul fiecăruia.

 

Bradul de Crăciun este elementul central, de aceea, merită cele mai frumoase decorațiuni. La Charisma, am împodobit brazii cu funde, panglici, crăciunițe din catifea, vârfuri de brad în formă de înger, flori decorative, clopoței, steluțe,păsări decorative, cadouri, moși și multe alte ornamente și decorațiuni de Crăciun. Și treaba nu se termină aici…

 

 

 

Șemineul va arăta magnific cu un decor desprins din paginile de poveste, din inima Laponiei, țara lui Moș Crăciun. În dimensiuni și forme variate, decorațiunile căsuță pot fi potrivite atât ca decorațiuni, cât și ca daruri pentur o persoană care iubește spiritul Crăciunului. Același decor se pretează pentru living, care va deveni punctul central al sărbătorilor de iarnă.

 

 

 

Statuetele decorative care întruchipează fetițe și băieței la colindat, vor face ca spațiul din jurul bradului să prindă viață. Îl vor întâmpina și primi cum se cuvine pe Moș Crăciun, iar cadourile vor fi pe gustul tuturor.

 

 

 

 

Decorațiunile pentru masă din lemn în formă de brăduți, căluți, căsuțe, felinare și multe altele, transpun în cel mai mic detaliu magia Crăciunului.

 

 

 

 

Te așteptăm în magazine sau online, pe https://www.cadouridecoratiuni.ro, pentru a-ți alege decorațiunea ideală și cadoul potrivit pentru cei dragi.

Leave a reply:

Your email address will not be published.