Primăvara anului 2019 aduce o colecție nouă!

Veste bună pentru pasionații de decorațiuni interioare și cadouri: noua colecție este aici! Exact, nu trebuie să mai aștepți nicio zi în plus, colecția de primăvară este deja aici!

La sezoane noi, decoruri noi – am reinterpretat zicala și am adaptat-o în materie de decorațiuni de interior astfel încât să îți oferim acel plus de prospețime caracteristic primăverii.

Pentru că nu mai este mult timp până la 1 martie, ți-am pregătit o listă de produse care induc starea de bine:

 

 

Perne decorative: perna Nod sau perna Green sunt accesorii care pun în valoare orice living. Pe lângă caracterul decorativ pe care îl au, pernele sunt extrem de utile și nu trebuie să lipsească din niciun cămin.

 

 

 

 

 

Tabureții sunt vedetele oricărui dressing sau living. Cei din catifea sunt la mare căutare deoarece captează toate privirile. Combinați cu puțină atenție și aleși cu grijă vor transforma orice decor într-unul demn de filme.

 

 

 

 

 

 

Suporturile de lumânări aduc forme inedite în casa ta. Fie că preferi un suport simplu, fie unul multiplu, fie că dorești un suport din lemn, fie că optezi pentru metal, noua colecție se va adapta fiecărui stil.

 

 

 

 

Figurinele din rășină aduc personalitate decorurilor. Saxofonist, violonist, chitarist… Pentru fiecare pasiune sau fiecare persoană talentată din viața ta, găsești o decorațiune potrivită la Charisma.

Vazele merg mână-n mână cu decorurile pline de prospețime. Vei aduce un colț de natură în casa ta cu minim de efort doar punând un mănunchi din florile tale preferate într-o vază atipică.

Dar de ajuns cu dezvăluirile! Te lăsăm să descoperi singur/ă fiecare parte a noii colecții și să te bucuri de ea!

Alege decorațiunile potrivite, dă-le viață și inspiră-i și pe alții cu design-ul tău!

Te așteptăm pe la noi! Noua colecție o găsești aici!

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.