Decoratiuni numai bune de dăruit

De-a lungul unui an, există nenumărate ocazii care necesită un cadou bine ales: de Crăciun, de zi de naștere, de onomastică, de Valentine’s Day, de 1, 8 etc.. Experiența noastră în materie de cadouri și decorațiuni ne-a ajutat să alegem decorațiuni pentru casă, ideale pentru a fi oferite în dar persoanei dragi.

Figurinele decorative cu animale

Sunt foarte apreciate datorită materialelor atent alese și a design-ului, care conferă un plus de eleganță oricărui decor.

Poți opta pentru figurine în formă păsări, căluți, sau elefanți, realizați din ceramică, metal sau rășină. Acestea pot fi folosite pentru decorarea living-ului, dormitorului sau chiar a biroului.

Figurine decorative cu animale

Statuetele și figurinele decorative

Balerine, figurine cavaler, bărcuțe și tot felul de forme abstracte artistice. Toate acestea ajută în decorarea spațiilor interioare cu foarte mult stil și oferă o notă de personalitate și de eleganță. De aceea, sunt ideale pentru a fi împachetate frumos și dăruite cu ocazia unei zile speciale sau a unei mutări într-o casă nouă.

Statuete si figurine decorative

Miniaturile metalice

Sunt foarte apreciate de persoanele care caută cu ardoare un cadou inedit pentru o persoană specială din viața lor. Sunt mici, compacte, cu design extraordinar și reproduc perfect o motocicletă, o mașină, un vapor, o barcă sau chiar o locomotivă cu aburi.

Miniaturi metalice decorative

Florile decorative

Acestea își păstrează frumusețea timp îndelungat și conferă prospețime decorului în orice moment. Colorate și vesele, sunt potrivite pentru cadouri menite a aduce zâmbete pe buze.

Flori decorative artificiale

Toate aceste decorațiuni-cadouri sunt disponibile în magazinul nostru online. Intră și descoperă recomandările noastre!

Te-ar mai interesa să citești

Ce stil de design interior ți se potrivește

Cum sa iti decorezi casa cu ajutorul tablourilor

Cum sa-ti amenajezi living-ul in 5 pasi

Leave a reply:

Your email address will not be published.