Decorațiuni de interior care transformă orice casă în „acasă”

 

Sentimentul de „acasă”, de apartenență unui loc, de familiaritate, este unul dintre cele mai plăcute din lume. „Acasă” înseamnă liniște și armonie, confort, căldură, acea atmosferă „cozy” de care se tot vorbește și pe care ne-o dorim cu toții în căminele noastre.

Dar să creezi această atmosferă nu este atât de ușor precum ar părea, dar nici atât de greu pe cât ai crede. Dacă alegi piesele potrivite, vei obține rezultate pe măsură. Decorațiunile de interior care dau personalitate unei încăpere sunt cele pe care trebuie să le „vânezi”. În acest sens, am pregătit o listă cu câteva piese de decor și utile, în același timp, care să te ajute:


Veioza este un obiect la mare căutare deoarece adaugă un plus de stil încăperii chiar și atunci când lumina nu este aprinsă. În funcție de decorul camerei, poți alege diferite modele. Noi am ales o veioză minimalistă, din metal, neagră, care se va încadra perfect în orice decor. Se potrivește atât unui tablou cu nuanțe neutre, dar și unuia îndrăzneț, excentric. Pentru un efect vintage, poți alege o veioză din rășină, care va scoate în evidență decorul.

 

 

Oglinda este de nelipsit din orice casă; acest lucru nu mai este o noutate, însă nu multe persoane îndrăznesc să facă din aceasta obiectul central al unei încăperi. Ce ai spune despre o oglindă cu ramă din rășină, elegantă, menită a aduce rafinament casei tale? O poți combina cu un ceas de birou în tonuri asemănătoare sau cu o ramă foto, însă poate fi folosită și în dressing, singură, în colțul tău de înfrumusețare.

 

Ramele foto sunt, fără îndoială, obiectele care ne fac să ne simțim ca acasă. Ce poate fi mai personal decât propriile noastre amintiri? Sunt oferite cadou în fiecare zi, sunt cumpărate în fiecare zi, pentru a etala fotografiile cu care ne mândrim sau amintirile pe care le iubim. Și nu este deloc surprinzător acest fapt. Ramele foto sunt și vor rămâne mereu la mare căutare, fiind obiectul care captează privirile în orice încăpere. Poți alege rame foto din metal, rame foto pentru birou, rame foto din rășină, plastic sau lemn, antice sau moderne, simple sau cu mai multe poze.

 

Tu ce alegi pentru casa ta? Lasă-ne un comentariu și dă mai departe astfel încât să se inspire și prietenii tai!

 

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.