Schimbare de sezon: cum să-ți aranjezi casa pentru toamnă

Toamna este o perioadă a schimbărilor pe toate planurile. Se impune o schimbare de garderobă, făcându-se trecerea la pulovere  călduroase și confortabile, la culori pastelate (roz pal, galben muștar, vernil deschis, albastru deschis etc.). Aceeași tendință se poate regăsi și în casa ta; căldura și confortul sunt atributele de bază.

În design-ul interior, culorile pastelate au mare succes:

  • tonurile neutre contrabalansează culorile puternice din jur, ajutându-te să obții un decor cald în timpul zilelor reci și ploioase de toamnă.
  • creează senzația de spațiu și lumină, fiind ideale pentru camerele mici sau pentru cele care nu beneficiază de îndeajuns de multă lumină naturală.
  • oferă confort, liniște și dau o senzație de calm, potrivite, în primul rând, în dormitoare, pentru a crea atmosfera propice relaxării.

 

 

Plantele și elementele naturale, aduc lumină în cameră și o fac să pară mai îngrijită, ordonată și conferă prospețime. Ele ajută la echilibrarea spațiului, fără a încărca decorul. Vaze în nuanțe de crem, ivoriu, gri sau maro completează întregul tablou într-un mod foarte natural.

 

 

 

 

 

Imprimeurile măresc aria vizuală, creând senzația unui plus de spațiu, conferă dualitate și îndulcesc detaliile rigide. Detalii florale, tribale sau geometrice se potrivesc foarte bine toamna aceasta în casa ta.

 

 

 

 

 

Vazele și figurinele stilizează decorul și concentrează atenția asupra detaliilor atent lucrate. Sunt elemente vintage, în combinație armonioasă cu elementele naturale, precum plantele. Echilibru și unitate, secretul unei reușite.

Leave a reply:

Your email address will not be published.